Waldorf kooli kohta ütleksin veel, et see on minu põhimõtetega kõige rohkem kooskõlas olev kool ja õppevorm ning isa ütles tegelikult juba koos olles vanema lapse koolivalikul et tema sellega ei nõustu sest “seal ei õpi lapsed distsipliini vaid ainult joonistavad” ja tema selle eest nõus maksma ei ole. Nüüd ongi terve vanema lapse koolitee õpemaksu tasunud MINU ema. Kas see on normaalne olukord et lapse isa ei ole nõus haridusse panustama aga vanaema on? Saan aru et isa ka täieõiguslik vanem aga kui kõik käib raha ümber mitte lapse heaolu..
Aga kas see on normaalne olukord, et teised inimesed peavad sinu nõudmisi kinni maksma, aga sa ise nendesse midagi ei panusta? Kui sinu jaoks on niivõrd oluline, et mõlemad lapsed peavad ilmtingimata saama käia erakoolis, siis on sinu enda asi selleks ka raha leida, sest asjad ei käi nii, et ainult sinul on õigused ja laste isal kohustused.
Asi ei olegi ju enam lapse heaolus, kui sinu ainus eesmärk on välja mõelda, kes sinule kõik su nõudmised peaks kinni maksma. Aga kui sa käid tööl, saad elatist ja vanaema lapse kooli eest maksab, siis kuhu sul see raha kaob, et teise lapse jaoks raha ei jätku?
Koli siis ise väiksemasse ja odavamasse korterisse, otsi endale tasuvam töö ja hakka ISE panustama.
Mul on 50% kahtlus, et see teema on täielik liba.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt 20.05 15:49; 20.05 16:16;