Mis sa arvad, mitmel % nendel 70%st protsendist vaktsineeritutest juba eelnev immuunsus olemas olla võis?
Ma arvan, et täpselt sama suurel protsendil kui mittevaktsineeritutel, seega pole see üldse oluline näitaja.
Kaks 10-aastast poissi, üks vaktsineerimata – andis positiivse testi absoluutselt ühegi sümptomita. Teine kuu aega tagasi vaktsineeritud, põdes esmalt mingit kõhuviirust pikali maas, ning seejärel, paar nädalat hiljem koroonat kõrge palavikuga. Kas teile ei hakka juba pärale jõudma, et vaktsiinid ei hoia ära ei nakatumist ega põdemist? See sõltub inimese organismi seisundist ja võimest haigusega toime tulla. Või tahab mõni tarkur nüüd mulle väita, et see 10-aastane olnuks ilma vaktsionita haiglas intensiivis?
Naljatilk, mida sinu üks näide meile siis tõestas, kuidas pidi veenma, et tõenäosus haigusega paremini toime tulla ei muutu vaktsineerimisest? Ma vastan sulle, et minu vanemad, ligi 90 aastat vanad, olid vaktsineeritud 3 süstiga ja põdesid väga kergelt koroonat, paar päeva ja valmis. Kuna sina meile tõid 2 näidet, siis tõin mina ka – aga mida sa sellega nüüd peale hakkad, ma küll ei tea. Kas sa ei tee vahet (ikka veel) sündmuse juhtumise tõenäosusel ning reaalsetel üksikjuhtumitel või miks sa arvad, et üksikjuhtumid kuidagimoodi siin olulised on? Oluline on vaadata suurt pilti ja seda pakub statistika, mis ütleb, et vaktsineerimisest on kasu raske haiguse vastu. Igaühel nii hästi ei lähe, aga siiski tõenäolisemalt põevad kergelt vaktsineeritud, võrreldes vaktsineerimata inimestega. See on fakt.