Seal ei olnud ju ainult nende jutt. Lisaks rääkisid erinevad “kuninglikud eksperdid”, endine pressisekretär kuningakojast, UK mingid (aja)kirjanikud, mõned advokaadid, pere lähedased jnejne. Näidati ka nende jutule juurde vastavaid artikleid ja materjale, mis nende versiooni kinnitasid. Kõik need inimesed valetasid? Harryst mingit sussialuse muljet küll ei jäänud ja tema värvikas iseloom oli seal igas episoodis näha. Lisaks oli näha, et lõpuks on temast mees saanud, varem oli ta kuidagi poisikese olekuga. Seal ka lollitas, tegi nalja, aga kui varem ta oli selline, kelle kõrval end hoituna ei tunneks ja peaks ise püksid peres jalga tõmbama, siis nüüd küll. Nende omavaheline suhe meenutas mulle minu ja mu abikaasa oma, kus on turvaline, hea ja samas lõbus. Aga neil on see muidugi alanud oluliselt keerulisemalt ja päris rahus ei saa nad kunagi elada – liiga tuntud selleks, sarjade või nendeta. Kõik maailmas teavad, kes nad on ja millised välja näevad.
Sarja tegid nad seetõttu, et enda versioon ära rääkida. Seda eesmärki see täitis. Samas oli oodatust igavam, kuna kõik mahlakamad detailid jäeti siiski endale ja ei jagatud. Toodi lihtsalt mõned näited. Mulle jäi sealt mulje, et kõige normaalsem tegelane kuningakojas oli Elizabeth II, kellega Harry’l oli ka eriline side, samuti mõned nö vähem tähtsad tegelased. Samas Charles, William ja Kate ning eriti nende abilised ja nõuandjad olid parajad susserdised ning konkurentsi väga ei kannatanud. Ma mäletan hästi kui Meghan alles tuli ja kui hästi ta rahva poolt vastu võeti, need pealkirjad ilmusid isegi Eesti meedias. Siis need rünnakud vist pihta hakkasidki.
Ehk siis soovitan vaadata, aga ilma eelarvamusteta, et nagunii valetavad. Selles institutsioonis ei ole kedagi, kes ei valeta. Mõni rohkem, mõni vähem. Nemad astusid sealt välja, kuna neile oli see vastumeelt ja Harry suurim hirm oli, et tema naisega läheb nii nagu ta emaga.