Esileht Ilu Näo ringlõikus

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Teema: Näo ringlõikus

Postitas:
Kägu

Palun soovitusi. Jah, tean, et sellekohane teema on siin olnud, kuid ma ei soovi kasutada otsingut, vaid soovin küsida perekoolikate hiljutisi kogemusi ses vallas. Keda soovitate (Eestis), kui on soov teha täielik näo ringlõikus? Kas kellelgi on isiklikke kogemusi viimasest ajast?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul sama plaan ja olen Tiia Tamme konsultatsioonijärjekorras. Kogemust pole. Ja kui olen küsinud tuttavate käest kogemusi, siis neil on teised kirurgid olnud ja ükski oma kirurgi ei soovita. Ühel sõbrannal on küll kena ja nooruslik nägu peale lõikust, aga paraku täiesti erinev eelnevast, seega kõik tuttavad ütlevad, et ülikole. Seetõttu ise ka väga kardan minna sinna operatsioonile.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

Mul sama plaan ja olen Tiia Tamme konsultatsioonijärjekorras. Kogemust pole. Ja kui olen küsinud tuttavate käest kogemusi, siis neil on teised kirurgid olnud ja ükski oma kirurgi ei soovita. Ühel sõbrannal on küll kena ja nooruslik nägu peale lõikust, aga paraku täiesti erinev eelnevast, seega kõik tuttavad ütlevad, et ülikole. Seetõttu ise ka väga kardan minna sinna operatsioonile.

OMG

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus see ülikole tulemus siis tehti?

+1
0
Please wait...

Postitas:
Kägu

Kus see ülikole tulemus siis tehti?

Ei hakka ütlema, sest see ülikole on subjektiivne hinnang. Inimene ise on rahul ja kortsud on ka kõik läinud. Lihtsalt ta ei ole enam äratuntav nendele, kes teda varem tundsid.

+4
-1
Please wait...

Postitas:
Kägu

Ühel sõbrannal on küll kena ja nooruslik nägu peale lõikust, aga paraku täiesti erinev eelnevast, seega kõik tuttavad ütlevad, et ülikole. Seetõttu ise ka väga kardan minna sinna operatsioonile.

Kui kaua möödas on? Esimene aasta ongi võõras nägu, siis vajub tagasi.

0
-2
Please wait...

Postitas:
Kägu

näo ringlõikus, mis see on? nagu mulla kobestamine v? komposti peab ka ringi keerama

0
-2
Please wait...

Näitan 7 postitust - vahemik 1 kuni 7 (kokku 7 )

Esileht Ilu Näo ringlõikus