Sa pole kunagi värske kartuli juurde hapukoorega tehtud tomati-kurgi salatit söönud?
Sa sööd tugeva pearoa juurde veel rammusa lisandi ka?
Nojah, kes kuidas…
Kus ma kirjutan, et pole kunagi söönud?
Ikka olen, aga ei maitse. Soojaks läinud hapukoor…mkmm, mitte mulle.
Esiteks – miks see hapukoor soojaks läinud on?
Teiseks – hapukoor-tomat-kurk nüüd küll rammusaks ei loe. Õlikastmega ja salatikastmega salatid võivad isegi rohkem kcal anda ja rammusamad olla.
Ning soe söök + külm salat kooslus on täiesti ok – või millega te näiteks neid porgandisalait, korea salatit, peedi-küüslaugusalatit jmt sööte? Ikka ju sooja toidu kõrvale.
Ma ütlen nii leebelt, kui võimalik, et nii hapukoor kui majonees tapavad igasuguse muu maitse, nii et midagi “huvitavat” nüüd küll soovitada ei saa.
Muidugi tapavad, kui sa kasutad mingit Tarplani kalamaitselist jama. Ise tehtud kvaliteetse oliiviõliga majonees on ainult kirss tordil, mitte maitsetapja. Raha sul ilmselt pole, et paremat majoneesi osta, aga kui peretoetused tõusevad ja deklarirahad laekuvad, vast siis õnnestub sulgi veidi maitsvamat kraami hankida.
Ma ütlen nii leebelt, kui võimalik, et nii hapukoor kui majonees tapavad igasuguse muu maitse, nii et midagi “huvitavat” nüüd küll soovitada ei saa.
Muidugi tapavad, kui sa kasutad mingit Tarplani kalamaitselist jama. Ise tehtud kvaliteetse oliiviõliga majonees on ainult kirss tordil, mitte maitsetapja. Raha sul ilmselt pole, et paremat majoneesi osta, aga kui peretoetused tõusevad ja deklarirahad laekuvad, vast siis õnnestub sulgi veidi maitsvamat kraami hankida.
Katsu mingi originaalsem solvang välja mõelda, piinlik, kui mannetu.
Ja sa tõesti arvad, et siin tehakse ise hapukoort ja majoneesi? Naljanumber. Panbakse sellele ketšuput ka otsa ja muudkui nämmnämm.
Katsu mingi originaalsem solvang välja mõelda, piinlik, kui mannetu.
Ja sa tõesti arvad, et siin tehakse ise hapukoort ja majoneesi? Naljanumber. Panbakse sellele ketšuput ka otsa ja muudkui nämmnämm.
Mul on hea meel, et sul on piinlik. Saaks veel asja nii kaugele, et sul oma lollide plärtsumiste pärast ka piinlik oleks, võiks asja juba progressiks nimetada.
Teiste eedt ei oska rääkids, mina teen majoneesi ise. Sulle soovitan ikka natuke raha koguda ja restorani minna.
Katsu mingi originaalsem solvang välja mõelda, piinlik, kui mannetu.
Ja sa tõesti arvad, et siin tehakse ise hapukoort ja majoneesi? Naljanumber. Panbakse sellele ketšuput ka otsa ja muudkui nämmnämm.
Mul on hea meel, et sul on piinlik. Saaks veel asja nii kaugele, et sul oma lollide plärtsumiste pärast ka piinlik oleks, võiks asja juba progressiks nimetada.
Teiste eedt ei oska rääkids, mina teen majoneesi ise. Sulle soovitan ikka natuke raha koguda ja restorani minna.
Ah see on see isehakanud maitseguru slash ortorektik, ära pane tähele. Ta peaks tõesti kord ka päris restorani minema, siis tema öökimised ja imestamised vast vaibuksid. Saaks midagi maitsetest sotti ka ja ei tänitaks asjadest, mis tal kõrgelt üle kupli käivad.
Me teeme ka majoneesi ise ja ketšupit ei söö üldse. Tomatipüreed ja -pastat ikka. Erinevaid muid tomatikastmeid teeme-sööme ikka ka.
Katsu mingi originaalsem solvang välja mõelda, piinlik, kui mannetu.
Ja sa tõesti arvad, et siin tehakse ise hapukoort ja majoneesi? Naljanumber. Panbakse sellele ketšuput ka otsa ja muudkui nämmnämm.
Mul on hea meel, et sul on piinlik. Saaks veel asja nii kaugele, et sul oma lollide plärtsumiste pärast ka piinlik oleks, võiks asja juba progressiks nimetada.
Teiste eedt ei oska rääkids, mina teen majoneesi ise. Sulle soovitan ikka natuke raha koguda ja restorani minna.
Ah see on see isehakanud maitseguru slash ortorektik, ära pane tähele. Ta peaks tõesti kord ka päris restorani minema, siis tema öökimised ja imestamised vast vaibuksid. Saaks midagi maitsetest sotti ka ja ei tänitaks asjadest, mis tal kõrgelt üle kupli käivad.
Me teeme ka majoneesi ise ja ketšupit ei söö üldse. Tomatipüreed ja -pastat ikka. Erinevaid muid tomatikastmeid teeme-sööme ikka ka.
Ei ole, ka teistel käib see lõputu hapukoore-ketšupi orgia närvidele. Te võiks ise areneda. Ma isegi ei tea, mis see tarplan kalamaitseline asi peaks olema. Kõik toit tuleb miskipärast hapukoore ja majoneesiga ära tappa. Sööge m0nikord ka puhast tomatit.
Oo, nüüd hakkasid kõik ise äkitsi majoneesi tegema.
Ei ole, ka teistel käib see lõputu hapukoore-ketšupi orgia närvidele. Te võiks ise areneda. Ma isegi ei tea, mis see tarplan kalamaitseline asi peaks olema. Kõik toit tuleb miskipärast hapukoore ja majoneesiga ära tappa. Sööge m0nikord ka puhast tomatit.
Mis see sinu asi on? Ka teistele käid sina närvidele. Mis kõik toit tuleb sellega üle valada? Mis seltskondades sa liigud küll, vaene laps. Kui satud Tallinna, võin su restorani viia. Õigemini saata ja maksta, sest sinuga ühes lauas istuda küll ei tahaks.
Ei ole, ka teistel käib see lõputu hapukoore-ketšupi orgia närvidele. Te võiks ise areneda. Ma isegi ei tea, mis see tarplan kalamaitseline asi peaks olema. Kõik toit tuleb miskipärast hapukoore ja majoneesiga ära tappa. Sööge m0nikord ka puhast tomatit.
Mis see sinu asi on? Ka teistele käid sina närvidele. Mis kõik toit tuleb sellega üle valada? Mis seltskondades sa liigud küll, vaene laps. Kui satud Tallinna, võin su restorani viia. Õigemini saata ja maksta, sest sinuga ühes lauas istuda küll ei tahaks.
Ikka need kõige lamedamad “solvangud”. No täpselt hapukooreinimesele sobivad.
Ikka need kõige lamedamad “solvangud”. No täpselt hapukooreinimesele sobivad.
“Mitte-hapukooreinimese” kohta ei tundu sinugi kommentaarid eriti kõrgemast klassist, üks tänitamine ja halvustamine puha. Tõesti mõnitad kedagi vaid seetõttu, et talle maitseb hapukoor?
Ei ole, ka teistel käib see lõputu hapukoore-ketšupi orgia närvidele. Te võiks ise areneda. Ma isegi ei tea, mis see tarplan kalamaitseline asi peaks olema. Kõik toit tuleb miskipärast hapukoore ja majoneesiga ära tappa. Sööge m0nikord ka puhast tomatit.
Mis see sinu asi on? Ka teistele käid sina närvidele. Mis kõik toit tuleb sellega üle valada? Mis seltskondades sa liigud küll, vaene laps. Kui satud Tallinna, võin su restorani viia. Õigemini saata ja maksta, sest sinuga ühes lauas istuda küll ei tahaks.
Ikka need kõige lamedamad “solvangud”. No täpselt hapukooreinimesele sobivad.
See oli ju iroonia sinu enda kõnepruugi kohta 🙂 – isegi sellest sa ei saa aru.
Ei ole, ka teistel käib see lõputu hapukoore-ketšupi orgia närvidele. Te võiks ise areneda. Ma isegi ei tea, mis see tarplan kalamaitseline asi peaks olema. Kõik toit tuleb miskipärast hapukoore ja majoneesiga ära tappa. Sööge m0nikord ka puhast tomatit.
Mis see sinu asi on? Ka teistele käid sina närvidele. Mis kõik toit tuleb sellega üle valada? Mis seltskondades sa liigud küll, vaene laps. Kui satud Tallinna, võin su restorani viia. Õigemini saata ja maksta, sest sinuga ühes lauas istuda küll ei tahaks.
Ikka need kõige lamedamad “solvangud”. No täpselt hapukooreinimesele sobivad.
See oli ju iroonia sinu enda kõnepruugi kohta ???? – isegi sellest sa ei saa aru.
Oo, nüüd hakkasid kõik ise äkitsi majoneesi tegema.
Kaks ei ole kõik, liialdaja.
Mul kulub majoneesi imevähe, seepärast on mõistlik see ise teha.
Tarplan on loomulikult tootja ja tootja nimi kirjutatakse suure tähega. Toodab odavat majoneesi, mis olenevalt partiist on kas talutav või imeliku kalamaitsega. Üks vahe paljud tuttavad ostsid ja tarvitasid, seega olen saanud proovida. Minu jaoks on juba värv nii vale, et süüa ei tahaks kuidagi.
Ikka need kõige lamedamad “solvangud”. No täpselt hapukooreinimesele sobivad.
Sellegi poolest sa solvusid. Ja tore on! Saad ka pisut tunda, mida teiste halvustamine tähendab.
Ei solvunud. Ma ei saa aru, miks tehakse selliseid kulunud vaimuvaeseid torkeid. Sa pead seda vaimukaks? Et materdatskse inimest “sa oled vaene püstijalakoomik abjast, kes pole kordagi elus restoranis käinud”. Kas sul on mingi vajadus abjalasi mõnitada või vaeseid? Eriti praegu, kus inimesed peavadki söögiraha lugema.
Ärge toitke trolli, hm – antud juhul siis majoneesiga.
Nõukaaja lõpus, kui poes ei olnud midagi saada, siis tegin koguaeg ise majoneesi, tegelikult väga lihtne ja väga palju erinevaid võimalusi on, vahest teen maakodus, kui on vajadust. Suitsukala söön nii, et panen mustale leivale kihi majoneesi, siis suitsukala ja hakitud tilli.
Pannil sibulad õli + või segus klaasjaks, lisasin jämeda riiviga riivitud porgandid, peeneks hakitud eri värvi paprikate ribad, maitsestasin soola + cayenne´i pipraga, lõpus lisasin natuke ananssimahla, hautasin väga kergelt. Porgand peaks jääma mõnusalt krõmps, sõmer.
Tervise teema all (Sõeluuring) plärtsub keegi täpselt samasuguse käekirjaga. Stiilis, et kuidas ta on teistest peajagu kõrgem, kuna käib alati ainult tasuliste arstide juures. Kuidas tal on üüratu sissetulek, tänu millele saab endale lubada asju, mida rotid ei saa jne.
Tervise teema all (Sõeluuring) plärtsub keegi täpselt samasuguse käekirjaga. Stiilis, et kuidas ta on teistest peajagu kõrgem, kuna käib alati ainult tasuliste arstide juures. Kuidas tal on üüratu sissetulek, tänu millele saab endale lubada asju, mida rotid ei saa jne.
Juba jälle ei tee sa inimestel vahet. Lõpeta detektiivitöö-sul pole selleks mingit annet.
Ma tarbin väga harva majoneesi (mitte, et see mingi hirmushalb asi oleks, lihtsalt ei oska kuskile väga panna), aga alati poe oma, sest sorry, ma kardan toorest muna liiga palju, et ise valmistada. Jah, veganversioon on ka olemas, aga pole seda katsetanud. Nii harva kui vaja, ostan poest.