Rakvere Kaukaasiapärane saslõkk kaelakarbonaadist, kilone ämber.
Juba aastaid teen ise saslõkki, ikka klassikalist ja mängin siis juurde erinevate kastmetega (aga liha olgu klassikalises äädikamarinaadis), aga eile käisid külalised grillimas ja olid kaasa toonud nimetatud toote.
Tooja teadis rääkida, et tükid tuleb enamasti endal väiksemaks lõigata? Minu jaoks üllatus, aga ok.
Lõikama hakkamisel nägin kohe, et tegu EI OLE kaelakarbonaadiga! No issake, nii palju lihaliike ma ikka tunnen, et vahet teha paksupekisel küljelihal, kus mõni triip taid ja sees ja läbikasvanud karbonaadil.
Kuna tükke tuligi lõikuda, siis ometi nägin, mis lihaga osaliselt tegu. Osa oli tõesti karbonaad. Ütleme 40:60.
Teadagi see küljepekk ei küpsenud kuidagi läbi, süües pudistasime kõik läbinärimata tükke taldrikuservadele, mis edasi rändasid tänulikule koerale.
Maitse iseenesest oli talutav, kui oleks liha ka süüa saanud.
Ma ei tea, kas see pidigi niisugune olema või sattus meile mingi praakämber, aga olgu see tagumine kord, kui ma poesaslõkki söön. Lepin siis juba palja salati ja leivaga, kui omatehtut ei ole, aga sellist söömiskõlbmatut jura ma küll enam ei taha.
Kasutaja on kirjutanud teemasse 32 korda. Täpsemalt 10.03 20:37; 11.04 08:16; 05.12 17:28; 25.03 09:02; 11.07 07:46; 28.12 09:15; 28.01 03:44; 17.06 08:30; 09.12 08:05; 28.02 09:39; 26.04 16:48; 25.05 19:24; 01.07 09:34; 13.07 17:40; 24.07 19:15; 25.07 09:18; 25.07 10:34; 10.08 07:28; 11.05 18:51; 12.05 11:23; 21.05 15:02; 22.07 12:16; 05.09 09:32; 06.12 09:01; 11.12 15:20; 13.12 09:03; 02.01 14:32; 10.03 15:38; 26.04 09:15; 20.07 09:48; 20.07 13:48; 13.08 14:58;