Esileht Kodunurk Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?

Näitan 30 postitust - vahemik 211 kuni 240 (kokku 499 )

Teema: Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?

Postitas:
Kägu

ma nägin esmakordselt, et toiduaine pakendit on parandatud teibiga (!?). eile akadeemia tee konsumist ostetud tartu milli spagetipakk. üldse ei usu, et seda tegi tootja, töö on robustne, aga kuna paki ostis meesterahvas, siis ta ei pannud tähele. ehh, kaebama ei lähe, mõni lollike saab veel selle 55sendi pärast sule sappa, aga hämming on küll

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Minu viimane kogemus hakklihaga. Ostsin Uvicu segahakkliha, mida müüakse nendes kilest poolekilostes tuutudes, jahutatuna, mitte sügavkülmast. Peal kiri, et 50% siga ja 50% veist – nii et 100% liha, ei mingit vett ega soola ega muid lisandeid.
Panni pea hakkas toimuma igasuguseid põnevaid asju. Kõigepeal levis sealt veidi laibalehka. Siis muutus hakkliha kuidagi teistsuguseks, ses mõttes, et ta kahanes kuhugi ja kattus üleni hallika haisva vedelikuga. Keetsin siis seda vedelikku, et vaatame, ehk aurab ära. Pikapeale auraski. Pannile oli alles jäänud paar killukest liha ja päris arvestatav kogus rasva. Äge.

mul keeldus isegi hundikoer seda söömast.
tõstsin siis kausi trepile ja varesed ja varblased tegid lõpuks sellega 1:0

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Selveri köögi uudistoode koorene kartulivorm on täiesti kõlbmatu.
Kartulitükid on sees toored ja maitse kogu sellel kupatusel lausa vastik.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 8 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Kõik Eestis müüdavad pakendatud hakklihad ja ka lahtised hakklihad (mis üldjuhul on Rakvere toodang) on söögikõlbmatud. Peale praadimist jääb pannile rasvast nõretav liha, mis rikub igasuguse toidu ära. Ise ostan turult nii liha, kui hakkliha ja inimesed proovige järgi, vahe on tõesti hämmastav. Ka Stockmann müüb head hakkliha, mis ei nõreta rasvast, kuid ka kilohind kallim ja pole põhjust sõita teise linna otsa, kui turg on aknast näha.
Igasugused juurviljad, mis poodides müüakse käiksin kaarega mõõda, jällegi turult ostetud toodetega ei anna võrrelda.
Kalkunikintsu hakkliha- see lõhn ja maitse on lihtsalt KOHUTAVAD.
Kana ostes ei saa kunagi järgmiseks päevaks ette osta, ammugi veel planeerida paar päev hiljem kanast midagi valmistada, sest kõlblik kuni kuupäevani võib veel olla 4-5 päeva aga millegipärast kodus külmkapis ei seisa.
Vici krabipulkadega olen korduvalt alt läinud- müügikuupäev on kuu lõpus aga kuu alguses ostetud pulgad on hapud ja ligedad.
Vorste ja sardelle ostan nii harva, et jõuan vahepeal ära unustada, miks ma neid pole vahepeal ostnud aga sellepärast, et niiii soolased. Meeldivad Talleggi kanaviinerid aga suu jääb pärast kuivaks või söövitatuks,ei oskagi täpsemalt seletada.
Maximast lihatoodetest hoian kaarega mõõda, sealt kõlbab vaid soodusega saadud Pauligi kohvioad ja Saaremaa või, ühesõnaga need, mis juba varasemalt tuntud tooted.
sai ennast tühjaks vingutud ja kohe parem olla 😀

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
kriibukraabu

Selveri köögi uudistoode koorene kartulivorm on täiesti kõlbmatu.
Kartulitükid on sees toored ja maitse kogu sellel kupatusel lausa vastik.

Selveri omatooted on suure kvaliteedivahega, vahel mõtlen ja imestan, et kuidas saab neil üks asi nii hästi välja tulla (näiteks suitsukana-pastasalat) ja teise tootega täiega pange panna.
See kartulivorm oli juba letil seistes kahtlase olekuga, hea, et ostmata jätsin.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Kõik Eestis müüdavad pakendatud hakklihad ja ka lahtised hakklihad (mis üldjuhul on Rakvere toodang) on söögikõlbmatud. Peale praadimist jääb pannile rasvast nõretav liha, mis rikub igasuguse toidu ära. Ise ostan turult nii liha, kui hakkliha ja inimesed proovige järgi, vahe on tõesti hämmastav. Ka Stockmann müüb head hakkliha, mis ei nõreta rasvast, kuid ka kilohind kallim ja pole põhjust sõita teise linna otsa, kui turg on aknast näha.
Igasugused juurviljad, mis poodides müüakse käiksin kaarega mõõda, jällegi turult ostetud toodetega ei anna võrrelda.
Kalkunikintsu hakkliha- see lõhn ja maitse on lihtsalt KOHUTAVAD.
Kana ostes ei saa kunagi järgmiseks päevaks ette osta, ammugi veel planeerida paar päev hiljem kanast midagi valmistada, sest kõlblik kuni kuupäevani võib veel olla 4-5 päeva aga millegipärast kodus külmkapis ei seisa.
Vici krabipulkadega olen korduvalt alt läinud- müügikuupäev on kuu lõpus aga kuu alguses ostetud pulgad on hapud ja ligedad.
Vorste ja sardelle ostan nii harva, et jõuan vahepeal ära unustada, miks ma neid pole vahepeal ostnud aga sellepärast, et niiii soolased. Meeldivad Talleggi kanaviinerid aga suu jääb pärast kuivaks või söövitatuks,ei oskagi täpsemalt seletada.
Maximast lihatoodetest hoian kaarega mõõda, sealt kõlbab vaid soodusega saadud Pauligi kohvioad ja Saaremaa või, ühesõnaga need, mis juba varasemalt tuntud tooted.
sai ennast tühjaks vingutud ja kohe parem olla :D

Täiesti kindlalt on su külmikul midagi viga või on sellele vaja lihtsalt külma peale keerata. Seda reedab asjaolu, et sul lähevad erinevad tooted külmkapis ennetähtaegselt halvaks. Ostan väga sageli kana ja see seisab alati lubatud kuupäevani.

Ei mõista, kuidas saab olla suurt kvaliteedi vahet selles, kas ostad välismaise suvikõrvitsa või kapsapea poest või turult? Olen kindel, et teeb täpselt sama välja. Aga kui sa räägid eestimaistest toodetest, siis olen sinuga nõus. Taluniku müüdud kartul, kurk ja tomat on kordi paremad kui supermarketis suurtootja (a la Sagro) pakutavad samad köögiviljad.

Samuti olen ma nõus sellega, et Poola liha (mida müüb Maxima ja Rimi) poole ei tohiks vaadatagi. Sarnast saasta müüb ka Säästumarket. Ehkki, kõikides nendes poodides peaks olema ka väike Eesti tootjate lihavalik.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Kägu kirjutas:Kõik Eestis müüdavad pakendatud hakklihad ja ka lahtised hakklihad (mis üldjuhul on Rakvere toodang) on söögikõlbmatud. Peale praadimist jääb pannile rasvast nõretav liha, mis rikub igasuguse toidu ära. Ise ostan turult nii liha, kui hakkliha ja inimesed proovige järgi, vahe on tõesti hämmastav. Ka Stockmann müüb head hakkliha, mis ei nõreta rasvast, kuid ka kilohind kallim ja pole põhjust sõita teise linna otsa, kui turg on aknast näha.
Igasugused juurviljad, mis poodides müüakse käiksin kaarega mõõda, jällegi turult ostetud toodetega ei anna võrrelda.
Kalkunikintsu hakkliha- see lõhn ja maitse on lihtsalt KOHUTAVAD.
Kana ostes ei saa kunagi järgmiseks päevaks ette osta, ammugi veel planeerida paar päev hiljem kanast midagi valmistada, sest kõlblik kuni kuupäevani võib veel olla 4-5 päeva aga millegipärast kodus külmkapis ei seisa.
Vici krabipulkadega olen korduvalt alt läinud- müügikuupäev on kuu lõpus aga kuu alguses ostetud pulgad on hapud ja ligedad.
Vorste ja sardelle ostan nii harva, et jõuan vahepeal ära unustada, miks ma neid pole vahepeal ostnud aga sellepärast, et niiii soolased. Meeldivad Talleggi kanaviinerid aga suu jääb pärast kuivaks või söövitatuks,ei oskagi täpsemalt seletada.
Maximast lihatoodetest hoian kaarega mõõda, sealt kõlbab vaid soodusega saadud Pauligi kohvioad ja Saaremaa või, ühesõnaga need, mis juba varasemalt tuntud tooted.
sai ennast tühjaks vingutud ja kohe parem olla

Täiesti kindlalt on su külmikul midagi viga või on sellele vaja lihtsalt külma peale keerata. Seda reedab asjaolu, et sul lähevad erinevad tooted külmkapis ennetähtaegselt halvaks. Ostan väga sageli kana ja see seisab alati lubatud kuupäevani.

Ei mõista, kuidas saab olla suurt kvaliteedi vahet selles, kas ostad välismaise suvikõrvitsa või kapsapea poest või turult? Olen kindel, et teeb täpselt sama välja. Aga kui sa räägid eestimaistest toodetest, siis olen sinuga nõus. Taluniku müüdud kartul, kurk ja tomat on kordi paremad kui supermarketis suurtootja (a la Sagro) pakutavad samad köögiviljad.

Samuti olen ma nõus sellega, et Poola liha (mida müüb Maxima ja Rimi) poole ei tohiks vaadatagi. Sarnast saasta müüb ka Säästumarket. Ehkki, kõikides nendes poodides peaks olema ka väike Eesti tootjate lihavalik.

Puuviljade/juurviljade maitsevahe tuleb sellest, et Hispaania kurgid, tomatid ja maasikad on täielik keemiat täis saast: Kevade keskpaigast tulevad turule müügile Leedu kurgid ja tomatid ja maitse on tomatile omane ja tomatid on mõnusalt pehmed, kurgid maitsvad. Küll aga oma kasvuhoones kasvatatuga ei anna ühtegi poe köögivilja võrrelda. Kapsas, kartul ja porgand on Eesti tootjate omad peaaegu, et igas poes, sest need on ju loodudki ületalve säilima. Kartulite vahe turu ja poe omadel on aga nende suurus ja kvaliteet. Pea igas toidupoes peab sibulaid või porgandeid valima mädaks läinute seast parimaid. Tihti just Prisma probleem, kuid ka mujal olen sama jama otsa sattunud. Loomulikult võib ka värskelt pandud kraami otsa sattuda ja saada häid asju aga liiga tihti on minuga nii juhtunud, nii et üldistan juba.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 2 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Puuviljade/juurviljade maitsevahe tuleb sellest, et Hispaania kurgid, tomatid ja maasikad on täielik keemiat täis saast: Kevade keskpaigast tulevad turule müügile Leedu kurgid ja tomatid ja maitse on tomatile omane ja tomatid on mõnusalt pehmed, kurgid maitsvad. Küll aga oma kasvuhoones kasvatatuga ei anna ühtegi poe köögivilja võrrelda. Kapsas, kartul ja porgand on Eesti tootjate omad peaaegu, et igas poes, sest need on ju loodudki ületalve säilima. Kartulite vahe turu ja poe omadel on aga nende suurus ja kvaliteet. Pea igas toidupoes peab sibulaid või porgandeid valima mädaks läinute seast parimaid. Tihti just Prisma probleem, kuid ka mujal olen sama jama otsa sattunud. Loomulikult võib ka värskelt pandud kraami otsa sattuda ja saada häid asju aga liiga tihti on minuga nii juhtunud, nii et üldistan juba.

No sellepärast väljendugi nii, et erimaade köögi- ja puuvili on erineva maitse ja kvaliteediga. Selge see, et Hispaania kurk on ühtviisi paha nii poest kui ka turult ostetuna. Leedu ja Rootsi omad tiba paremad, eesti omad veel paremad ja enda kasvuhoone omad kõige paremad.

Siinkohal ei mängi ju rolli mitte ostukoht, vaid siiski see, kus ja kelle kasvatatud puu- või köögivili on.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 15 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Minu viimane kogemus hakklihaga. Ostsin Uvicu segahakkliha, mida müüakse nendes kilest poolekilostes tuutudes, jahutatuna, mitte sügavkülmast. Peal kiri, et 50% siga ja 50% veist – nii et 100% liha, ei mingit vett ega soola ega muid lisandeid.
Panni pea hakkas toimuma igasuguseid põnevaid asju. Kõigepeal levis sealt veidi laibalehka. Siis muutus hakkliha kuidagi teistsuguseks, ses mõttes, et ta kahanes kuhugi ja kattus üleni hallika haisva vedelikuga. Keetsin siis seda vedelikku, et vaatame, ehk aurab ära. Pikapeale auraski. Pannile oli alles jäänud paar killukest liha ja päris arvestatav kogus rasva. Äge.

Aastaid ei osta enam poe hakkliha – see on nii kohutava maitsega ja rasvane!

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Lihaveise delikatesshakkliha on hea – on küll kallim, aga ostan pigem vähem ja paremat.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Lihaveise delikatesshakkliha on hea – on küll kallim, aga ostan pigem vähem ja paremat.

Ostsin ka eile. Praadides kokku ei tõmmanud, kuid lõhn ja maitse olid väga eemaletõukavad. Tundus, et maise tee lõpetanud vana lehm oli masinast läbi aetud. Maha visatud raha:(

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Teriyaki maitselised eelküpsetatud ribid. väga rasvased ja küpsetasin oluliselt kauem ka, et valmiks. firma nimi ei meenu.
varem olen ostnud Oskari ribisid (bbq) ja olid maitsvamad

Please wait...
Postitas:
Kägu

Eesti Pagari Daimitort.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Täna ostsin Selveris soodukaga roogitud lõhet. See haiseb nii, et kohe kindlasti pole enam värske. 🙁

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Aastaid ei osta enam poe hakkliha – see on nii kohutava maitsega ja rasvane!

Nii on, üks hullem kui teine. Õnneks on meie linnakese Konsum, kus ajavad ise liha läbi masina ja see on värske ja maitsev. Lisandeid (säilitusaineid) ka keegi ei lisa. Pakendatud hakklihad on kõik jubedad, samuti lahtine hakkliha Selverist ja Rimist (Rakvere). Ilmselt aetakse hakklihaks vanaks läinud liha, miks muidu maitse nii ebameeldiv on.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 4 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Ostsin täna esimest korda Leiburi lepasuitsu Rukkipala. Rukkipala meeldib muidu väga, ja lootsin et see uus ja “lepasuitsu” oma on eriliselt hea, aga sellel oli hoopis mingi ebamäärane kohutav lõhn – nagu higised sokid või nurgas seisnud kõdunev hiirelaip vms. Maitsel polnud viga, kui nina kinni hoida 😛

Please wait...
Postitas:
Kägu

ma olen muidu üsna kannatlik inimene, mis puudutab toidukaupu, aga täna ma vihastasin ja saatsin etk-le päringu, kas neil pole piinlik müüa 2,89e kilohinnaga mädanenud tomateid (akadeemia tee konsum)

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Rakvere klassikaline šašlõkk. Midagi nii halba pole ammu söönud.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 16 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Umbes kuu aega tagasi ostsin esimest korda Selveri Köögi punast lihasalatit – täits hea oli. Eile siis Viimsi uuest selverist otsisin sedasama, aga ei leidnud. Selle asemel oli mingi peedi-lihasalat, mis oli rõveda maitsega (vabandan, söögi kohta niimoodi rääkida on inetu!), no lihtsalt jube!

Please wait...
Postitas:
Kägu

Ostsin Selveris soodustusega tursamaksa konservi(kollane silt). Oli kibe-mõru maitsega. 🙁

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 13 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Otto sidruni-laimi kohupiimamaius. Sellel ei olnud sidruni ega laimiga mingit pistmist. Isegi pisut hapukat maitset ei suutnud ma tuvastada. Seejärel lugesin koostist, kus on 2,3% sidrunit ja 0,5% laimi. Pole siis ime, et maitset tunda ei ole. Pettumus minu jaoks, ootasin midagi paremat.

Please wait...
Postitas:
talent

Pean ka nüüd esimest korda siia kiruma tulema, aga vajaks lausa hoiatamist – Põhjaranniku Norra lõhe omas mahlas. Oli vist 240g või 250g karp, soodukaga -.99€ ja esimest korda hakkas mul sest eurost kahju 🙁
Esiteks kaant sellest rõngast sikutades on loogiline, et avaldad survet kogu kaanele, eks? Noh… karp oli siis pilgeni täis seda “oma mahla”, mis loomulikult rõnga juurest tekkinud august hakkas välja voolama. Ruttu taldrik alla ja edasi tirima. Tubli, talent! Rõngas jäi pihku…
Pean mainima, et tunnustatud kvaliteetsetel kaupadel ei juhtu väga tihti seda, et pakend laguneb/ ei avane/ käriseb valest kohast vm. Rõhku on pandud nii sisule, kui ümbrisele. Põhjarannik seda stiili ei harrasta, ei kummaski osas, sest…
…sisu oli ülitulisoolane isegi mulle, kes ma ilmselgelt liiga soolaseid toite söön ja see ollus, mis pidi kala olema, oli minu silmale anomaalne kulinaarianähtus. Keset karpi ujus üks roosa (irw – LÕHEROOSA 😀 ) tükk, ümbritestud valgete väiksemate tükkidega (hilisemal sonkimisel osutusid kõhurasva tükkideks).
Meenus King Kongi film, kus lennuki pealt paistis Kongi kodusaare tipp, ümbritsetuna valgete udupilvedega… Vot niisugune miniversioon vaatas minu karbist ka vastu.

Otsustsin endale julguse eest medali anda, kas või siis postuumselt, aga tahtsin proovida, et ei saa ju ometi üks toiduaine NII paha olla, kui ta välja näeb? Aga sai. Maitses siis jube soolaselt ja see, mis kirjade järgi oleks võinud olla kalaLIHA, oli tegelikkuses pehme pudi. No umbes nagu likku unustatud sai. Ainult rasva määrasin ära, sest seda oli palju ja see nägigi välja nagu rasv. Pimetestis oleksin samamoodi fuhhitanud, sest see mass ei olnud identne lõhe maitsega. Ootasin juba kiusu pärast, et oleks siis roiskunud maitsetki, nii oleks tal min-gi-gi mekk man olnud. Polnd ju midagi peale soola ja rasva!
Igatahes kokkuvõttes euro eest üllatuskarp (mitte -muna) ja kes tahab, katsetagu järgi. Õnneks ei ole suur materiaalne pauk, aga ma oleks selle peesseläinud euro eest kas või jäätise omale võtta. Vot siis lolli, mine veel kala karbis ostma 😀

Vot sihuke asi:

http://www.kriisis.ee/allahindlus?id=661600

Please wait...
Postitas:
Kägu

Ostsin eile Magnum pulgajäätist. Maitse oli selline, nagu oleks hapuks läinud koorest tehtud, lõpuni ei saanudki süüa.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Peremehe hakklihasegu (karbi peal kirjas – juba valmis kotlettide tegemiseks). Näeb välja sama halb kui maitseb. Liha sinna küll lisatud ei ole.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
kana14

Tarplani majonees on tõesti jube. Samuti on väga halb Talleggi parmesani ahjukana – maitseb nagu plastmass.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Mesikäpa maisipallid šokolaadis – kohutava maitsega, polegi vist midagi nii jälki söönud. riisipallid šokolaadis on seevastu väga head.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 3 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

<P>Täna ostsin Selveris soodukaga roogitud lõhet. See haiseb nii, et kohe kindlasti pole enam värske. :(</P>

Selveri kalalett ongi õudne, vähemalt Tartu Veeriku selveris. Vahel on hais ikka väga vänge.
Kunagi oli mingi Jussi hakklihasegu ka. Ei uurinud pakendit ja viskasin pannile, millest levis jube hais ning jäi panni külge kinni ka. Õnneks on nad selle jubeduse tootmise ammu lõpetanud.

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 5 korda. Täpsemalt
Postitas:
Kägu

Farmi uued lillas topsis jogurtid (lingil kolm esimest ära proovitud) http://www.farmi.ee/tooted/jogurt ei ole midagi mainimisväärselt head: maitse ebamäärane ja see paksendaja käib üle- see modifitseeritud tärklis, millega odavamad jogurtid on paksemaks tehtud jääb suulakke ja kuidagi teraline.
Sama on Alma joguritiega (mitte koorejogurtitega), eriti need kodused (nagu enda tehtud, 5 koostisosa, millest auväärsel kohal troonib mod.tärklis… niipalju kui ma jogurtit teen, vat ei pane tärklist sisse!)

Please wait...
Kasutaja on kirjutanud teemasse 10 korda. Täpsemalt
Postitas:
talent

Järgmine eurone õnnetus nimega kartulikäkk singiga (Ranna-Rootsi).

http://rannarootsi.ee/tooted/talvetooted/kartulikakk-singiga

Tekkis üksainus küsimus – mis asi see on? Pehme hele mass mingite roosade tükikestega. Kirjade järgi pidi seda nagu verikäkki praadima, viiludena. Aga kuidas sa lõikad pehmet tärkliseputru? Ok, mingid viilu moodi asjad sain pannile, isegi pruuniks läksid (mul hääd pannid, ei võta naljalt midagi põhja, aga kehvema panni puhul – palju õnne lahtikraapimisel!), aga maitsesid nagu klaasvatt või -vill. Kellele ja milleks niisugune toode on mõeldud, ei saagi aru, sest iseseisvalt ei olnud sel mingit maitset ja kui hakata lisndeid kuhjama, siis kaob käki mõte üldse ära. Mina igatahes ei doteeri ebamääraseid maitsetuid olluseid tootvat ettevõtet.

Please wait...
Postitas:
Kägu

Elu suurim toiduämber – ostsin Hagari vaarikakooki. Jube-jube-jube! Ainult vaarikad olid peal ilusad, see hallollus, mida sellel koogil tarretisena kasutatakse, oli kohutav! Aluskiht oli nähtavasti kõige odavamatest/mõrumatest kakaoküpsistest kokku tambitud, vahekiht meenutas kookosrasva, jäi suulaekülge kinni. Jumala pärast, ärge seda saasta ostke.

Please wait...
Näitan 30 postitust - vahemik 211 kuni 240 (kokku 499 )


Esileht Kodunurk Milliste toidukaupade ostuga olete alt läinud?