Me oleme ka umbes 2,5 aastat proovinud ja ei ole ühtegi positiivset rasedustesti selle aja jooksul näinud. Eile sain teada, et teine külmaring ka ebaõnnestus, väga madal hcg küll tekkis, aga sellest ilmselt asja ei saa. Ma algul suutsin isegi selles edasiminekut näha, sest esimese siirdamise järel oli hcg alla 1. Aga see teadmatus, miks hea kvaliteediga embrüod edasi ei arene ja rasedust ei teki, on hirmutav.
Ma esimest külmaringi elasin üsna raskelt läbi, mis oli päris ootamatu. Enne siirdamist oli ärevus ja ka negatiivne tulemus mõjus raskelt. Mul vist olid nii suured lootused, et IVF on see, mis lõpuks soovitud tulemuseni viib. Eilse tulemuse võtsin juba kergemalt vastu, kuigi ma tõesti lootsin, et mu halval enesetundel on vähemalt hea põhjus. Üldiselt, kogu teine katse oli rahulikum ja olin paremas kohas. Õhtul nutsin mitte ebaõnnestunud katse pärast, vaid sellepärast, kui toetav ja mõistev mees mul on🥺
Hetkel ei teagi, mis edasi saab. Kas kellelgi on kogemust, mitu tsüklit vahele jääb, kui oli ravimitega FET?
L-S