Eks elektrihind hoiab ka pinges, on küll päikesepaneelid, kuid talvel nendest kasu ei ole. Kütab maasoojuspump ja kohe-kohe vahetame kamina soojustsalvestava ahju vastu, oma mets olemas, kuid puud vaja ju ikka teha = ajakulu ja oma töö.
Väike uudishimu, et mille eest ma küll miinuseid saan? Mis minu jutus küll oli sellist, mis kellegile ei peaks sobima..
Ma arvan, et paljude jaoks on küüniline praegusel keerulisel ajal lugeda kirjeldust, kus inimesel on olemas kõik võimalused kulude vähendamiseks, mis enamikul puudu.
Päikesepaneele koos maasoojuspumbaga omab ilmselt keskmisest jõukam inimene, lisaks olemas oma mets ja võimekus nipsust ahju ehitada – sellest kõigest ülipaljud isegi ei unista, vaatavad vaid kurvalt kõrvalt sellist luksust, ohkavad ja maadlevad pärisprobleemidega nagu näiteks see, kuidas leida raha elektriarve maksmisels ilma igasugu paneelideta. Ja need inimesed, muide, kes seda kõike lubada ei saa, pole ei lollid, laisad ega vähe õppinud. Saavad lihtsalt ebaõiglaselt vähe palka ja on isegi ehk koondamisohus. Ma arvan küll, et sellised inimesed sinu kommentaarile plussi hästi panna ei tahaks.
Küll aga – see teemade ebasobivaks märkimine ja nendest teatamine on võtnud suisa epideemia mõõtmed. Ma ei tea, kas siin üks hulluke möllab või on neid rohkem, aga sisuliselt iga kolmas jumala neutraalne arvamus jälle ära märgitud. Pane, krt, miinus, kui ei nõustu arvamusega. Selle jaoks need ongi. Mingi ohmoon laksab aga ebasobivuse nuppu. Tuju läheb täitsa ära, kui selliselt võimaldatakse lahmida.