Kuidas teil muidu kÔht vÀlja paistab vÔi ei paista?
Mul tuli juba kuskil 6-ndal nĂ€dala vĂ€ike punu ette aga nĂŒĂŒd viimasel ajal lĂ€heb Ă”htuks kuidagi nii paiste, et oleks juba mai tea mitmendat kuud rase.
Hea et hommikupoole nii paistes pole, saab ikka tööjuures riietega varjata, aga tunne on kĂŒll nagu oleks mega suur đ
Ja ma isegi ei söö nii palju rohkem, et söömisest oleks paksuks lÀinud. PÔhi 3 toidukorda on ikka sama suured nagu varem, lihtsalt vahepeal snÀkkan, et seda mega nÀljatunnet peale ei tule, millest iiveldama ajab. Aga snÀkiks on ka kas nÀkileib, galett vÔi Ôun.
Mul suht sarnane olukord. Hommikul on ok, Ă”htuks lĂ€heb paiste. Aga ma arvan, et mul see rasedusekĂ”huna veel vĂ€lja ei paista, pigem “meeldib sĂŒĂŒa” vĂ”i kĂ”ht puhitab đ Mul on seedimisega probleeme (valusad gaasid, vahest kĂ”ht lahti, siiamaani kinni pole olnud). Ăsna ebameeldiv, aga mitte nii ebameeldiv kui iiveldus đ
Mina ei suuda normaalseid toidukordi endiselt eriti sĂŒĂŒa. Ainult siis kui vĂ€ljas söön (ehk keegi teine teeb sĂŒĂŒa). Ise ei suuda teha. Loodan, et saan varsti normaalsele toitumisele tagasi.