Ma veel ei naudi head enesetunnet 😀 mõnel hommikul veel oksendan ja kõrvetistest on enesetunne ka kehva, aga õnneks see käib kuidagi üle päeva.
Esimene ämmaka visiit oli ka ära ja tegi kõhu pealt ultraheli ka. Rõõm oli teda jälle näha. Selgus veel, et emakakaela konisatsiooni pärast, mis 2016 aasta tehti, pean arsti jälgimise all ka olema rasedusega.
Väike raseda kõhuke juba ees. Kolmas rasedus ja arvasin küll, et tuleb veel varem kõht, aga teisega tuli isegi varem. Kaaluga on nüüd nii, et kuna terve selle 12 nädalat kestnud iiveldust ma ei suutnud süüa midagi peale sepiku, juustu, laste hommikuhelbed, keefir, hot dogi, arbuusi, suitsuvorsti ja majoneesi 😀 ja neid pidi manustama suht iga 2h järel, et ellu jääda, siis kahjuks tuli 2.5 kg juurde. Ja ma enne rasedaks jäämist tegin trenni 5x nädalas, seal hulgas kardio ja jõutreening, siis järsku päeva pealt jäi see kõik ära, selle tohutu iivelduse ja oksendamise pärast. Liikumine oli null, voodist diivani peale ainult. Nüüd vaikselt lisan liikumist oma päeva ja veel vaiksemalt tulevad tagasi tervislikud toiduained mu menüüsse. Sest noh kõik see mis ajas iiveldama 3 kuud, neid ma ei suuda siiani poes isegi vaadata 😀
Kirjutage ikka teised ka kuidas läheb, nii põnev on lugeda ja kuna ma kergemale tööle üleviimise lehega kodune kahjuks, siis hea lugeda siin aegajalt teiste raseduste kohta 😊
Taevasina 14+2