No ma ei tea, kui ma olen 15 aastat juba selle mehega koos vastu pidanud, siis natuke veider oleks hakata kõike lammutama puhtalt sellepärast, et tema poliitilised vaated on kardinaalselt erinevad minu omadest. Igapäevaelu ja poliitika on täiesti erinevad asjad. Ma ei usu, et oleks olemas inimest, kellega oleks klapp igal tasandil ideaalne. Tuleb valida see, kellega on klapp hea nendes asjades, mis sulle elus kõige olulisemad on. Mingi poliitiline kemplemine minu jaoks seda kindlasti ei ole. Meil on ka kardinaalselt erinevad vaated väga paljudele asjadele elus, sh poliitikale. Lihtsalt need asjad ei puuduta tegelikult me igapäevaelu, seega pole vahet, mida keegi sisimas arvab.
Vot mina seda ei suudaks. Elada koos mehega, kes arvabki, et ukrainlased saadame sõjakoldesse tagasi, mustanahalised ja seksuaalvähemused loobime kividega surnuks. Ja et naine pole inimene, vaid teisejärguline olend. Naisi võib valimatult mõnitada.
Jumal küll, me elame 21. sajandis.
Jah, mina ei suudaks elada nt. ekreiidiga, sest mind häiriks tema vaated elule igapäevaselt liiga palju.
Küsimus pole ju kooselus ainult selles, et mängib lapsega ja toob toidupoest tublilt vajalikud asjad.
Intellektuaalne sobivus on sama oluline, ausalt öeldes olulisemgi.