Tere taas!
Mehe valik polnud kahtlane, vaid täiesti kindlameelne! Ei jäetud last ja naist vanemate kaela, vaid pakuti ajutist peatuspaika, kus elamine (ja toit) prii.
Muidu aga jaa, me sobime t6esti imehästi! Tänan 🙂
Kaklema pole mehe pärast pidanud, sest kui visiitsuhtest teadlikult (yhepoolselt) rasedaks jäänud naisele teatati, et tugi saab olema, aga kooselu mitte ja ta valis sellise variandi, ei peaks ju tulema yllatusena, kui mehel tekib uus suhe. Kordan: armastust selles suhtes polnud. Mehe ja naise vahel. Oli aga kindlasti lapse suhtes. Seet6ttu ei l6ppenudki nende suhe päevapealt minu pildile ilmudes. Ja mees pole kaugeltki suss. Sydamega- seda kyll!
Eelviimane kirjutaja meenutab suuresti seda eelmist naist on oma k6nepruugilt.. “Alatu elukas, jobukott” ?
Meie suhe oli algusest peale n-ö avalik. Naine sellest hoolimata ei taandunud.. Seega- kes end alandas??
Inetu öelda, aga kui poleks olnud last, olekski see palagan koheselt ja jäädavalt l6ppenud.
Aga- oh, ei! See ropu suuga naine ei adunudki olukorda reaalselt (justkui?), sest seda enam hakkas survestama meest, et andku too talle oma nimi!? (loe: abiellu). Absurdne.
Seega ma ei pookinud neid väljendeid (kius, ving, näägutamine) teksti uisapäisa, vaid selline see olukord oligi. Reaalselt. M6nitamised minu aadressil (et lits jms), ähvardused lapse suhtes, roppsuu… ilus elu , eksole! 😉
Nt. reedene päev. Teised mehed ruttasid peale tööpäeva koju. Siin jutuks oleval mehel polnud aga kiiret kuskile.. Nööpis hoopis 6llepudeli lahti ja tuli m6ni s6bergi kontorisse seltsi meestejutte ajama (ja vägijooki tarbima). Selles vaimus kulges ka laupäevak.. Kui oleks selle naisega kokku jäänud…kes teab, vbl oleks tänaseks päevaks alkohoolik valmis!
Vbl seet6ttu vanemad olidki tänulikud minu ilmumise yle tema ellu..
Tänapäeva reede: l6unaks on asjad aetud ja mees pere juures. Täitsa vabatahtlikult 🙂
P.s. kuidagi kurb on olnud lugeda, et hoolivat ja sydamega meest peetakse sussiks.
Lisaks: tobe sildistamine, et kui mehel tekib rahulolematu suhte k6rvale (millest on ka teada antud partnerile) uus suhe, on too kohe armuke. Mina nt. olin vaba neiu tollal. Ja ei tormanud kohe voodisse! Meil oli/on väga avatud ja aus suhe algusest peale. Seega teadsin peensusteni seda valitsevat olukorda.