Mul muusikalise kõrgharidusega kolleeg ütles, et väga puhtalt laulsid mõlemad, ka kõige keerulisemad dueti osad.
Olen kindel, et su muusikalise kõrgharidusega kolleeg poleks Ukrainat esikümnessegi hääletanud.
Kas Ukraina poolt hääletamine oli sel aastal kohustuslik või millest selline kommentaar?
Ei olnud siis või? Umbes, et kui kui nende poolt ei hääleta, siis oled Putinist. Täpselt nii nõmedaks on asjad läinud.
Kus seda öeldi ja kes? Esiteks on hääletamine üsna kallis, nii et inimene ei pruukinud üldse ju hääletada. Teiseks hääletab inimene ikka ju meeldinud laulu poolt ja hääletus on ka salajana, kust nad teavad, et sina ei hääletanud. Pärast jah selgub, nt kui liiga vähesed hääletavad, siis see maa saab vähem hääli ja kui ta üldse hääli ei saa, siis see ka ei tähenda, et keegi ei hääletanud, lihtsalt teiste maade poolt hääletati rohkem.
Mulle ei meenu Serbia laulust absoluutselt mitte midagi.
Võib-olla sa lihtsalt ei mäleta, et see oli Serbia laul? Naine valges, pesi käsi kausikeses, laulis närvisüsteemist, Meghan Markle’ist ja vahepeal plaksutati. Mul on praegugi see viis peas.
Biti zdrava, biti zdrava
Biti zdrava, bi-bi-bi-biti zdrava