Ok, poleks arvanud, et mu mure siin nii tulist arutelu tekitab. Aitäh kõigile kes kaasa mõtlevad ja ka tervise osas hoiatavad. Võibolla ma andsin liiga vähe infot teemat avades, et selline negatiivne vastukaja tekkis. Ma olen 27a, 176cm ja kaal täna on 78kg, pea 2 nädalat tagsi, kui otsus pulmadest tuli, olin 82kg. Minu ideaalkaal on 60kg. Muidugi ma saan aru, et liiga karm keha kohtlemine võib mulle probleeme tekitada. Aga see ei olnud tōesti mu teema point, kogu tervislik vastutus on ju minul.
Jooksmisega ma juba austasin, käin iga hommik, enne kui pere ärkab 40-50min jooksmas, juba 2 nädalat saab täis. Alustasin kohe kui otsus pulmadest tuli. Kunagi jooksin ka regulaarselt, paus on nüüd üle 3a olnud, seega ma alustasin vaikselt jooks vs kõnd ja täna juba suudan enamus aja joosta isegi, regulaarne jooks on lihastel meeles ja sellega läks libedalt. Kaalu olen juba pea 2 nädalaga 4kg kaotanud. Muidugi minu soov -15kg alla saada oleks ideaal! Sest see oleks pms minu enne lapsi algkaal, kuid ka 10kg oleks hea, no tegelt ju igasugune langus oleks hea, ma tahaks lihtsalt maksimaalselt alla võtta pulmadeks.
Ma lootsin saada siit nippe, ehk kellegil on olnud sarnaseid olukordi? Nagu üks kommenteerija just välja tõi, et paljud pruudid püüavad pulmadeks kaaluga tegeleda.
Hetkel olen siis ette võtnud jooksu, lisaks sellel kärutan last vankriga ca tund poolteist õues iga ilmaga, teen seda nüüd rasvapõletus pulsiga 🙂 ühe treeneri soovitusel loobusin valgest jahust, suhkrust, tärklistest jms toitusest ja hakkasin jooma palju vett.
Kaloraazi peaks ka arvestama 🤔
Lootsin siin mingeid nippe saada.. äkki LPG? Mingi detox tooted? Salendavad mähised? Kaaluteed?