Kas oled kuulnud, et vägivaldsed mehed ei ole alguses vägivaldsed, esmased ilmingud võivad tulla alles peale pulmi, raseduse ajal, peale lapse sündi. Sest siis on naine tema silmis “tema oma” ja enam kusagile ei lähe. Enne on vägivaldne mees ideaalne!
Kas ta võis Sul enne mängida ideaalset meest? Kaua te koos olite enne last? Kas mingeid ohumärke oled varem näinud?
Vägivald ei olegi muidugi alati füüsiline, psühholoogiline on veel hullem vahest.
Minu mees lõpetas päevapealt koristamise jms kui me kokku kolisime. Tagantjärgi analüüsides olen aru saanud, tema jaoks on naine kodumasin ja tal on null austust naise kui tööka inimese suhtes, vaid naisel on oma roll. Aga sõnaliselt räàgib ainult naiste austamisest, hoidmisest, kaitsmisest (suur vastuolu!)
Kas Sinu mehel võib olla, et tema silmis nûûd oled Sa kodus ja rase ka enam pole, et nüüd oledki Sa kodune naine ja mida kodused naised teevad- hoolitsevad kodu ja mehe eest. Sa oled koristaja ja kokk tema jaoks. Ja lisaks ta ei pea enam ka pingutama Sulle tõestamaks, et Sa oled väärtuslik. Ja tõsi, kui ta isegi ei hooli, kas Sa ka võileba tahad… õige mees väärtustab naist, kes ta lapse ilmale tõi veel eriliselt ja kui oli raske sünnitus ja taastumine, siis veel eriti! Ta võib Sind ka karistada hoopis selle eest, et Sa talle tähelepanu ei pööra, sest Sul oli mega raske ja tema käitub nagu jobu ja Sa ilmselgelt ei tahagi talle tähelepanu pöörata (õigustatult), aga tema siis alateadlikult või teadlikult karistab Sind nüüd..
kõlab absurdselt? Ei ole väljamõeldis, olen seda kogenud ja sada korda hullemaid asju veel… 🙁 Ja usu mind, ühe hetkel võib ta olla maailma parim, hoolivam, arvestavam, märkavam ja hoidvam… ja teisel… !
Palun jaga seda enda lähedastega.