Teema on suht laiaks läinud erinevate näidetega ja eks muidugi on igasuguseid äärmusi. Olen TA ja teemat tehes pigem pidasingi silmas neid inimesi, kellel iseenesest raha on, aga kes on läinud popi säästuteemaga nii äärmusesse, et teevadki ettepanekuid sellisteks kummalisteks asjadeks nagu nt meelelahutusasutusse oma joogi kaasa võtmine. Minu jaoks on see lihtsalt nii veider ja pigem piinlik, suht-koht võrdne selle situatsiooniga, kui inimene võtaks kohvikusse oma toidu kaasa. Tekibki küsimus, et miks siis üldse käia sellistes kohtades, kui see pole koht, kuhu raha kulutada? Samasse äärmusesse kuuluvad minu silmis need absoluutselt kõigega koonerdajad, kellel iseenesest raha on, aga isegi oma enda pere täisväärtusliku toitmise peale ei raatsita kulutada (mis siin ühes teemas kunagi arutati, et saab perele ka poolest pakist frikadellidest mitme päeva supi keedetud).
Mulle tundub sarnaselt siin mõne eelpool kirjutajaga, et need, kellel on päriselt keeruline, pigem ei roni üldse sellistesse kohtadesse. Mul on ka üks sõbranna, kes on madalapalgaline üksikema ja ma tean, et tal on rahaliselt raske ning ta ei kuluta sellise meelelahutuse peale raha. Välja teha ta endale ka ei lubaks. Tõesti ma ei kutsu teda kohvikusse, vaid teeme koos asju, mis ei nõua erilisi väljaminekuid.