Kirjutan ka siis lõpuks siia. Olen siin grupis pidev jälgija olnud, aga kuna mul tekkis 7ndal nädalal veritsus, siis ei hakanud ise midagi varem kirjutama, kuigi sel ajal oli kõik ultraheli järgi korras – süda lõi, aga ikka oli ärevus sees, et kas jääb süda lööma.
Nüüd siis käisin ultrahelis ja kõik on korras, hetkel siis 11+3 ja tähtaeg anti 25.09. Oskar on alles 21.03, aga täna tegin Niptify testi, et kindlam olla. Tegu siis IVF rasedusega ja esimese rasedusega. Neli aastat olen sellel teekonnal olnud, eelmise aasta sügisel olid esimesed triibud, aga lootekott oli tühi, HCG oli küll tõusujoones, aga loodet ei tekkinud. Pärast seda olin suht pettunud ja kaalusin asja pooleli jätmist, aga jõuludel alustasin siiski uuesti uue skeemi järgi.
Lähedastest teavad hetkeolukorda mees, ema ja õde. Tööl vist midagi teatakse, kuna olen sel teekonnal pikalt olnud ja sellega seoses teen tööd kodukontoris, nüüd olen alates veritsusest haiguslehel olnud ja olen kuni Oskarini, siis on kindlam olla.
Enesetunne on olnud kogu selle aja suht tavaline, alguses olin pidevalt väsinud ja ei jaksanud midagi teha, aga praegu viimane nädal aega olen tegusam olnud. Iiveldust on olnud, aga kui ei teaks, et rase olen, siis ei paneks seda tähele. Vererõhk on tiba madal olnud, kui tavaliselt (pea võtab mõnikord uimaseks), 105/70 – kuigi ega see väga madal polegi.
Nüüd on kindlam olla, kui pisike on ultrahelis nähtud ja kõik on korras. 😊
Kitikata