Hei , kui tohib siis liituksin ka Teiega siin 🙂 !
– Endast niipalju, et proovime saada kolmandat last. Proovinud oleme ca 4 kuud.. ehk sügisest kuskil.
– Olen 28. aastane.
– Selja taga rasedusi kokku 6. Seega neli katkemist/peetumist aastate peale kokku. Need kõik peale 6ndat nädalat.
– Täna peaks mul olema 8DPO. Otseselt OV’d ei jälgi, kasutan oma Flo äppi ja see ka üsna täpselt paneb paika OV aja minu puhul. Aga ma üks nendest kellel OV on 90% ajast valulik, seega tunnen ise ka õige aja ära.
Muidugi enda kärsitusest tegin täna varajase Livsane testi ka, mis otseloomulikult on negatiivne, mida oligi oodata. Niivara ei näita ilmselt ükski test.. aga no ma pidin lihtsalt. See on vist see mingi rahulolu küsimus, et isegi kui on negatiivne, siis vähemalt olen enda poolt panuse andnud 😀
On küll sümptomeid, mida mul pms’i ajal muidu ei ole. Rinnad on väga valusad, eile ja täna on koguaeg alakõht kiskunud ja justkui see ”kohe algavad päevad” tunne. Kuigi päevadeni ju aega veel. Igemed veritsevad hambaid pestes. Ilmselt sellepärast lootsin ka, et äkkkkki test midagi näitaks ka, sest sisetunne justkui nagu ütleks, et võiks tulla triibud küll. Eks näis, hoian pöialt ka teistele püüdjatele, et triibud tuleks kiirelt ! 🙂